Свързани новини

19.06.2019 15:36

Гуайдовци прахосаха хуманитарната помощ за бутикови дрешки, реве Ричард Брансън

Видян 2050 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В официална позиция милиардерът Ричард Брансън и неговата компания Върджин, която наля милиони от хуманитарна помощ и специален концерт в подкрепа на самообявилия се президент на Венецуела Хуан Гуайдо, посече ,че екипът на опозиционера е харчил от парите за дрехи и други луксозни стоки. Това е разкрито първо от колумбийските тайни служби, под чиято опека са близките на председателя на парламента в Каракас.  Повечето пари са от концерта Live Aid-style. Регионалният координатор на партията на Гуайдо Кевин Рохас и шефката на кабинета на самообявилия се президент Росана Барера си плащали с парите скъпи хотели, дрешки, наем на яки коли за общо 125 000 долара – заплатата на около 10 000 венецуелци. Самият Гуайдо, след неколкодневно отричане, призна този факт и коментира: „Диктаторът покрива корупрцията, ние – не”.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Регионалният координатор на партията на Гуайдо Кевин Рохас и шефката на кабинета на самообявилия се президент Росана Барера си плащали с парите скъпи хотели, дрешки, наем на яки коли за общо 125 000 долара – заплатата на около 10 000 венецуелци. Самият Гуайдо, след неколкодневно отричане, призна този факт и коментира: „Диктаторът покрива корупрцията, ние – не”. НЕ-гайдата и хората му са по-алчни от диктатора. Този филм го гледаме вече 30 години в България.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

везни

Днешният ден ще ви напомни за значението на личното пространство

Днешният ден ще ви напомни за значението на личното