Свързани новини

20.03.2009 12:21

СГС отказа да проведе съкратено производство по делото на убиеца Атанасов

Видян 2049 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Софийски градски съд отказа да проведе съкратено съдебно производство по делото, в което подсъдимият Николай Арабаджиев е обвинен за убийството на своя съученик Атанас Атанасов, предаде БГНЕС.


По рано днес Арабаджиев призна изцяло фактите и обстоятелствата по делото. Защитата му поиска то да бъде гледано по съкратената процедура. С мотивите си съда изтъкна, че част от направените самопризнания не се подкрепят от част от събраните материали. Съдът постанови съдебното производство да продължи по общия ред, което доведе до искане на отвод на целия съдебен състав от страна на адвоката на защитата Марин Марковски. Според него съдът е предубеден и заинтересован, а подсъдимият предварително е обречен на много тежка присъда. Съдебният състав се оттегли на съвещание за да уточни дали да си направи отвод. Съдът остави без уважение иска на адвокат Марковски за отвод на съдебния състав. Адвокат Марковски напусна залата в знак на протест. Съдът не даде ход на съдебната процедура и отложи делото за 28 май от 9.30 часа. Пред залата адвокат Марковски заяви, че законът е императивен и грубо погазен от съда, а на въпрос дали ще се откаже от защитата на Арабаджиев отвърна че клиентът му няма на кой друг да разчита, защото вече е бил предаден от служебен адвокат. 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв