Свързани новини

11.06.2019 14:46

Борисов: Вече няма тадуф-тадуф

Видян 1586 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Много тихо тук, няма кой вече да ни се смее сега за тадуф-тадуф”, заяви премиерът Бойко Борисов. Заедно с вицепремиера Томислав Дончев и министрите Владислав Горанов и Росен Желязков. Той посети гара Пазарджик и се качи на модерен влак по високоскоростната отсечка до гара Тодор Каблешков. „Тишина. Всички отсечки трябва да станат такива. Така ще качим хората на влака. Четеш си книжка и за нула време пристигаш, за където си тръгнал", остана впечатлен Борисов от новия влак и железопътното трасе. "Направо ми е притеснителна тази скорост. Всичко е точно и по правилата?", поинтересува премиерът от работата на машинистите.


На Борисов бе показана и системата за контрол на движението на влаковете и му бе обяснено как работи. "Много хубав календар имаш, от 2015 г.", обърна се премиерът към един от служителите, визирайки календар с гола жена на стената. Министър Желязков обясни, че тогава е била „реконструкцията на гарата”.


Премиерът и министрите слязоха на гара Каблешков и разговаряха със служителите там. "Ти с червената шапка си началник гара, нали?", продължи да се интересува той от работата на железопътните служители.


Борисов не пропусна да се снима и със свои симпатизанти в Каблешков. "Здравейте. Как сте?", обърна се премиерът към баби с деца. "Добре сте. Баща ти къде е?", попита той едно от децата. "На работа", отговори малчуганът. "Браво. Точно така. Иначе какво ще папкаш?", заяви премиерът.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Как сте, как сте? - шегувайки се ви питам. Добре сме! - шегувайки се ви отговаряме.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

везни

Днешният ден ви дава шанс да укрепите връзките си

Днешният ден ви дава шанс да укрепите връзките си