Свързани новини

11.06.2019 13:23

БСП - Сф: Ще подкрепим Манолова по модела Румен Радев

Видян 1235 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


„Търсим кандидатура за кмет на София извън рамките на БСП по модела Румен Радев, защото София е трудна територия. Категорично бихме подкрепили Мая Манолова”, заяви председателят на БСП – София и член на ИБ на БСП Калоян Паргов пред Нова телевизия.


„Първоначален разговор Манолова да стане кандидат за кмет на БСП не е провеждан. Но, ако тя бъде номинирана от червените структури, ще има и разговор“, каза Паргов.


„Едва ли мога да гадая социологически какво би се случило, но Мая Манолова се доказа като гласа на народа. Няма да е лоша и ролята й като гласът на софиянци, за да можем да променим всичко това, което ни дразни в София”, обясни още социалистът.


„Ситуацията, която се създаде, отклонява БСП от поставените й цели. Оставката на Нинова е факт и е подадена. Конгресът се събира, за да я констатира. Дали може да се случи друг сценарий, мога само да гадая”, коментира Паргов ситуацията в БСП.


Попитан дали самият той би се кандидатирал за лидер на партията, бе категоричен: „Този въпрос не стои пред мен”.


„Отправям призив към всички в БСП да се осъзнаят. Нинова с подаването на оставката си хвърли партията в хаос и сега се чудим какво да правим на 16 юни. Никой не искаше нейната оставка по начина, по който тя драматизира с нея“, добави Паргов.


Припомняме, че според изследвания на общественото мнение в София, проведени по поръчка на 19 минути, подкрепата за кандидатура на сегашния кмет Фандъкова се подкрепя от 40,5%, а на Мая Манолова, но без да е обявила своя номинация – от 22,5%. Според последното изказване на омбудсмана, засега тя не смята, че е свършила изцяло работата си като адвокат на хората, за да се върне в политиката.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

рак

Интуицията ви ще бъде особено силна днес

Интуицията ви ще бъде особено силна днес, което ще ви