Свързани новини

07.06.2019 09:45

Община Пловдив награди хотела и бара на Иван Тотев

Видян 2449 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



Две от годишните награди на община Пловдив за постижения в туризма отидоха у Иван Тотев – тоест в семейния му хотел „Империал“ и уиски бара в него, съобщава ПловдивПрес. В категория „Най-добри резултати за хотелиерската индустрия в Пловдив за 2018 г.“ хотел „Империал“ е класиран на второ място, изпреварен само от „Холидей Ин“. „Кандидатите се съревноваваха не само спрямо броя реализирани нощувки и средногодишната заетост, но и според удовлетвореността на клиентите в резервационната система BOOKING и глобалната туристическа платформа TRIPADVISOR“, се обяснява в прессъобщението на общината за връчването на призовете. В тази категория наградите е връчил Еню Енев, председател на Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите „Тракия”.

В категорията „Бар и нощно заведение на 2018 г.“ победител е бар-клуб „Уиски Лайбръри“, който се намира в „Империал“. Наградата е връчена от шефа на общински институт „Старинен Пловдив“ Йордан Илиев, който, както е ясно, е подчинен на Тотев.

Сега малко за самите награди – по самото съобщение на общината. „До 10 април тази година отдел „Маркетинг и реклама“ към общински институт „Старинен Пловдив“ набираше кандидатурите в тазгодишните категории за: „Нов туристически продукт за 2018 год.“, „Туристическо събитие в Пловдив за 2018 год.“,„Най-добри резултати за хотелиерската индустрия в Пловдив за 2018 год.“,„Ресторант на 2018 год.“,Заведение за бързо обслужване“, „Питейно заведение на 2018 год.“, „Кафе-сладкарница на 2018 год.“ и „Бар на 2018 год.“. След обработка на данните Експертната комисия към Консултативния съвет по туризъм в Община Пловдив излъчи победителите в съответните категории“, гласи обяснението на регламента.

Иначе казано, някой номинира хотела и бара на Тотев пред общинска стркутра и после комисия към друга структура към общината награждава кмета. Очевидно в това раздаване на награди понятието „конфликт на интереси“ е непознато, а слагачеството не е нещо гнусно.

По документи Тотев може и да не фигурира сред собствениците на хотела, но той и не крие, че това е бизнес на семейството му. Така че явлението „Да се подмажем на шефа“ е налице. И ескалира. Защото през миналата година беше награден само барът, сега и хотелът.

Но и Тотев не остава длъжен на Съвета по туризъм, защото общината е присъдила награда за изключително партньорство именно на тази организация.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Кой му изпраща гостите в хотела??????? От там да се започне ..... КОЙ.КОЙ .КОЙ ????????

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

телец