Свързани новини

06.06.2019 15:16

В Германия спряха наш микробус с 66 дефекта, минал бг преглед

Видян 1162 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Микробус с ремарке с българска регистрация бил спрян за проверка в Германия и се оказало, че се движи с над 60 дефекта, макар че бил минал технически преглед у нас седмици по-рано. Колата била спряна за рутинна проверка от полицаи в Люденщайн. Запуснатият вид на купето накарал полицаите да поискат експерна оценка за техническото състояние на автомобила, съобщи Дойче веле. В крайна сметка списъкът на дефектите се оказал рекордно дълъг -  общо 66, от които 44 на микробуса и 22 на ремаркето.


Според прессъобщението на полицията, спирачките на микробуса работели само отчасти, големи ръждиви дупки по шасито били частично запълнени и замазани с боя, а ремаркето изобщо нямало амортисьори. "Ръждясалата щайга", както я нарича списание "Фокус", незабавно била спряна от движение, а срещу шофьора е издадено наказателно постановление.


Най-куриозното е, че както микробусът, така и ремаркето само преди четири седмици успешно били преминали годишен технически преглед в България. Огромният брой дефекти обаче явно не е смутил там никого, констатира вестник Вестфаленпост. Редица издания не крият удивлението си от този факт и пишат: 66 дефекта! Опасното возило е имало валиден печат за годишен технически преглед от България.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

дева