Свързани новини

05.06.2019 11:14

Симеонов: Ще предложим специално звено Изборна полиция

Видян 1239 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Свикнахме с масовото купуване на гласове от ДПС, най-вероятно много скоро ще предложим специално звено „Изборна полиция“. Това каза лидерът на НФСБ Валери Симеонов пред журналисти в Народното събрание, предаде Фокус.


 „Не мисля, че проблемът на евровота е резултатът на патриотичните партии“, каза още Симеонов. „Никой не обръща внимание на резултатите на ДПС. Пак продължават странният феномен на масова подкрепа на ДПС в Северозападна България - в Монтана, Видин и Враца. Хиляди цигани от циганските махали са подкрепили ДПС поради огромната любов, която изпитват към техните кандидати за евродепутати или пък към богатата идейна платформа на ДПС. Това не е ли странно? Докога ще продължава това. Като че ли обществото започна да свиква с масовото купуване на гласове от ДПС“, заяви още Симеонов.


Според него полицията и прокуратурата не си вършат работата. „Най-вероятно много скоро ще предложим специално звено към полицията „Изборна полиция“. Купуването става много често в близост до полицейски автомобили. Никой не забелязва, никой не обръща внимание. Започвам да се питам дали това не става с мълчаливата подкрепа на нашия най-голям партньор“, допълни Симеонов. Според него не само ДПС са купували гласове. „Много странно обаче виждам, че има такава подкрепа и на други партии – на БСП и ГЕРБ. Говоря конкретно за циганските махали“, уточни лидерът на НФСБ. Във връзка с подкрепата и за ВМРО в такива секции, той посочи, че в България масово се купуват гласове.


„Как да анализираме резултата на една партия спрямо друга, когато никога не можеш да предвидиш какви са били методите. То е ясно – финансово плащане или обещания и ангажименти“, допълни Симеонов и уточни, че България не върви на добре.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

телец