Свързани новини

31.05.2019 09:26

Цветанов: Премиерът предложи трети вариант, но не го приех

Видян 1843 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Напусналият всички постове в ГЕРБ Цветан Цветанов разкри подробности от срещата си премиера и лидер на партията Бойко Борисов, на която е било взето решението за оставката му. На излизане от централата на ГЕРБтой каза, че е предложил два варианта на премиера, но Бойко Борисов е предложил трети, който не го е удовлетворил и е решил да подаде оставка, съобщава Сега.


"Решението е изцяло мое. Понеже аз съм изключително коректен и лоялен човек, чух много неща през тези 40 дни. Единственото, което беше най-разумното да направя, е да не отговарям и да не коментирам, защото за мен беше важно европейските избори да бъдат спечелени. Аз знаех, че трябваше да взема решение, което да бъде споделено с премиера. И преди два дни имахме един доста дълъг разговор с него в рамките на 3 часа и половина. В тях говорихме всичко за тези 18 години, когато сме били заедно. Това обаче, което поставих като взимане на решение от премиера, е да предложа два варианта - единият е да работя всеотдайно мобилизиращо, за да спечелим общинските избори, и другият беше да си подам оставката и да изляза от партията от всички ръководни позиции. Той предложи трети вариант. Аз обаче останах на тези два варианта и предпочетох, че по-правилно е да си тръгна", обясни Цветанов, но така и не разкри какъв е бил третият вариант.


"Никога не вземам емоционални решения. Отношенията ми с премиера са прекрасни. Човек трябва винаги да уважава човека, с когото е работил. А ние все пак 18 години сме заедно на политическата сцена - в проекта, в МВР, в Столична община. За мен той си остава Бойко Борисов", каза още Цветан Цветанов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

козирог