Свързани новини

26.05.2019 20:06

Йордан Цонев: Сборният резултат на националистите ще бъде под нашия

Видян 1793 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


На първо четене резултатите ни удовлетворяват – връщаме си третата позиция, а сборният резултат на националистите ще бъде под нашия. Това каза народният представител от ПГ на ДПС Йордан Цонев в интервю за бТВ.
„Изборният резултат е в рамките на нашата прогноза. Ние сме най-засегнати заради уседналостта на тези избори, така че резултатите за нас са нормални. Хората са на работа в чужбина и положението е много тежко“, коментира Цонев. Той посочи, че това е ключовият въпрос. „Цялата наша кампания мина под това мото – ние обиколихме два пъти страната и говорихме с хората на тази тема – кой е пътят да върнем всички хора в България, а не само нашите избиратели. През 2007 г. имахме мечта Европа да дойде в България – всички бяхме на крилете на някаква еуфория. И това, което казах на нашите избиратели, че това, което стана, не е нашата мечта – хората отидоха в Европа, а не дойде тя при нас с доходите и икономиката“, заяви Цонев. „На първо гледане резултатите ни удовлетворяват – ние си връщаме третата позиция и дори сборният резултат на националистите ще бъде под нашия. От тази гледна точка ние би трябвало да сме доволни, но не сме поради простата причина, че не сме направили всички заедно за България, това което очакваха от нас хората“, каза още той, предаде Фокус.
На въпрос дали Делян Пеевски ще стане депутат, Цонев обясни, че това ще стане ясно след като излязат резултатите. „Ясно е обаче, че нашият председател Мустафа Карадайъ няма да ходи в Брюксел като евродепутат – водач е, за да обозначи значението на тези избори за ДПС пред нашите избиратели. Ако партията и г-н Пеевски решат той да отиде в Брюксел, това ще се случи. Към този момент не е ясно. Пеевски си правеше местни кампании, където той прецени. Аз се засякох с него веднъж“, посочи Цонев.


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Тихомир Томов 30.06.2019 14:08

    Ха ха ! Деси Иванчева бие Атака и НФСБ взети заедно .................

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

стрелец

Множество дребни неща, които трябва да се свършат

Множество дребни неща, които трябва да се свършат, ще