Свързани новини

21.05.2019 13:07

Борисов: Субсидиите за партиите могат да се намалят

Видян 1611 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Субсидиите за партиите могат да се намалят и ние сме готови да участваме в това, но в никакъв случай не трябва да се оставят партиите в ръцете на червените олигарси. Защото когато дойдат избори, всеки ще ходи да чука на вратата на колегата: ще дадеш ли пари за избори. Той казва: ще дам, а ти какво ще дадеш“. Това коментира пред журналисти в село Карапелит премиерът Бойко Борисов, предаде Фокус.


 Олигарсите дават много пари, посочи Борисов и даде за пример страни като Германия, където партийните субсидии са по-малки, но там има мощни фондации, които подпомагат партиите. По повод изказване на Корнелия Нинова, че това правителство е корумпирано, Бойко Борисов заяви:„Аз няма да им вляза в тона. Само ще кажа, че Корнелия Нинова отстраниха като зам.-министър. За какво, тя да отговори. Ако министрите се отстраняват за корупция, тя също беше отстранена. Оставам ги те да си коментират“. Премиерът заяви, че в момента най-важното са заводите и работната ръка.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 30.06.2019 14:08

    "Защото когато дойдат избори, всеки ще ходи да чука на вратата на колегата: ще дадеш ли пари за избори. Той казва: ще дам, а ти какво ще дадеш“." Ами ако не е цацата, а някой с топки? Дали няма и двамата да са при бай Ставри?

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

дева

Днес ще имате повече служебни задължения от обикновено

Днес ще имате повече служебни задължения от