Свързани новини

21.05.2019 10:09

Нинова: Борисов си търси оправдание за предстоящата загуба

Видян 1124 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  Лидерът на левицата Корнелия Нинова отрече, че БСП подготвя афера тип „Костинброд 2”. Вчера в предаването „Тази сутрин” по бТВ премиерът Бойко Борисов изрази именно такова съмнение. „Г-н Борисов управлява чрез всяване на страх. В този случай си търси оправдание за загуба, която им предстои”, допълни Нинова.


В студиото на „Тази сутрин” гост беше и водачът на евролистата на БСП Елена Йончева. Тя заяви, че Борисов е прав като отрича собственост на къща в Барселона.


„Тя не се води нито на г-н Борисов, нито г-жа Борислава Йовчева. Ние искаме да бъде разследвана сметката на фирма „EMA BGS SL”. Това е фирма, регистрирана на мястото на къщата и чийто управител в началото е била г-жа Борислава Йовчева. Искаме да бъде разследван пътят на парите. – тези 1,7 млн. евро, които са постъпили в тази сметка. Тези средства са постъпили от офшорна фирма, кипърска – собственост на безработен кипърец”, каза Йончева.


По думите на Йончева, представители на фирмата са Иван Създов, управител на тенис кортовете в Банкя и Радослав Иванов, братовчед на Бойко Борисов.


„Ние не се интересуваме от личния живот на Бойко Борисов. Искаме от главния прокурор да провери тази офшорна сметка и какви пари са постъпили от Иван Създов. Също така, искаме да се поиска цялата информация от прокуратурата в Каталуня за тази сметка. С тази офшорна фирма е свързана друга офшорна фирма, чиито управители са ефективно осъдени за пране на пари и укриване на собственост”, допълни Йончева.


Водачът на листата на БСП каза още, че ще предоставят на прокуратурата всички документи, с които разполагат.


„Радослав Иванов наследява целия бизнес на Борисов, включително и фирмата „Ипон”. Ние внасяме сигнал да бъдат разследвани тези имоти. Искаме да попитаме Радослав Иванов дали не е поставеното лице на Борисов за правене на бизнес”, посочи още Йончева.


Водачът на евролистата на социалистите заяви, че ѝ липсва журналистическата професия. „Аз знаех срещу какво се изправям, затова влязох в политиката. Не съм предполагала, че ударите срещу мен ще бъдат толкова безскрупулни и жестоки. Мафията удря жестоко. Прокуратурата трябва да разбере коя е мафията”, заяви Йончева.


Елена Йончева коментира, че живее под наем и се издържа само от заплатата си. Тя допълни, че има наследствени имоти от нейния дядо.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

риби

Съвсем не лек ден в бизнеса

Съвсем не лек ден в бизнеса, възможни са машинации от