Свързани новини

17.05.2019 14:25

Кирил Добрев: На 26 май да извоюваме своята свобода

Видян 946 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



„На 26 май да извоюваме своята свобода – да можем да гласуваме свободно, без някой да ни кара да избираме един или друг номер поради икономически, социални или други причини", заяви в Свищов зам.-председателят на БСП Кирил Добрев.

Бедността и неравенствата в доходите са най-проблемните теми за бъдещето на Европейския съюз, затова в своята „Визия за Европа” ние залагаме на защитата на социалните права за всеки, достойно възнаграждение и преодоляване на разликите в заплащането на мъжете и жените за еднакъв труд", допълни Добрев. Заедно с тримата местни народни представители – Весела Лечева, Валентин Ламбев и Явор Божанков, той призова за подкрепа за номер 18 и „БСП за България“.

„БСП е сложна партия. Много хора са ни предричали смърт, но сме успявали да устоим, защото пренасяме от поколение на поколение своите традиции и идеали. А събраните членове в ГЕРБ нищо не ги свързва. Те са заедно заради темата за властта и начина, по който ще я експлоатират след като спечелят съответните избори. В последните  години България се управлява по престъпен начин“, каза Кирил Добрев.

„Само преди две години бяхме трета политическа сила и никой не ни включваше в никакви сметки. Заедно с вас успяхме да се променим. Спечелихме президентските избори, защото БСП е на страната на хората. Това е като от „Б“ футболна група за една година да стигнеш до Шампионска лига“, обясни зам.-председателят на БСП По думите му, обществото е прозряло, че БСП е алтернатива и това обяснява нарастващия рейтинг в социологическите изследвания. „Гласувайте! Колкото е по-голяма избирателната активност, толкова по-голям е протестният вот. Нека европейските избори са метла в ръцете на народа, за да изметем тези от власт“, призова Добрев.

„Сега е възможността да покажем, че ние сме готови да постигнем дългоочакваната промяна, за която говорим. Властта се тресе от скандали и схеми за източване парите на данъкоплатците. Време е да имаме справедливост сега!“, каза общинският председател на БСП-Свищов Любомир Чавдаров.

„Всеки първи въпрос при срещите ми с хората е кога ще ги стигнем европейците. Българите усещат тревога и виждат катастрофата, в която се намира страната ни. Хората казаха „Стига“ и вече не вярват на предизборните манипулации на ГЕРБ“, каза народният представител Весела Лечева.

Към присъстващите се обърна и Валентин Ламбев, който говори за смисъла всички да отидат до изборните секции на 26 май. „Асансьорът на сегашната власт върви еднопосочно – надолу. Само от нашите усилия зависи на кой етаж ще спре. Твърдо сме решени да не позволим изборни измами. Няма кой, освен БСП, да свали ГЕРБ от власт. Десните са един автобус с хора - повече от своите симпатизанти. Патриотите са заети с това да продават български паспорти и са в коалиция с ГЕРБ. БСП е алтернативата, затова призовавам за силен вот за нас!“, обърна се към присъстващите и Явор Божанков.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

скорпион