01/02

Свързани новини

17.05.2019 09:26

Депутат от ГЕРБ стреля с пушка по домашни кучета в София

Видян 2694 пъти | Коментари 3
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    След европачките върху тортата и купените евтино апартаменти в столицата от щерките му, депутатът от листата на ГЕРБ Хасково Георги Станков (познат като Семката) лъсна и в ново амплоа – като стрелец по домашни животни. На 14 май в 20.00 часа в столицата Станков направил опит да убие кучетата в съседния двор. Излязъл на балкона си, насочил пушка и произвел изстрел съвсем целенасочено по домашни четириноги в съседния двор, съобщава сайтът Хасково прес.
Не уцелил с първия път, но втори опит нямало, понеже видял стопанката на кучетата в двора. При изстрела, тя се развикала и Георги Станков се шмугнал вътре,  разказва в поста си във Фейсбук Dani Lu, собственичката на кучетата.
„Четириногите са прибрани от улицата, ваксинирани, кастрирани, чипирани с лични средства“, разказва жената. „Бивши безстопанствени кучета, за които съм поела грижата (демек върша работата на държавата). Две от тях са инвалиди“. Кучетата живеели в апартамента на стопанката си. „Ако не бях в този момент на двора, със сигурност щеше да има жертви“, споделя тя.
Случката се е разиграла в двора на родителите й, които жената често посещавала. „Да, понякога лаят, но нищо фрапиращо“, отбелязва Dani Lu. Тя добавя, че дава тази информация за тези, които ще решат, че едва ли не, ако наоколо има лаещи кучета, е ОК да ги обстрелящ, щото виждаш ли те дразни.
През 2018 г. Станков се прочу с кичозната торта за 55-ия му рожден ден, украсена със златна глазура, депутатска снимка в златна рамка и 500-еврови пачки от захарно тесто.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Тихомир Томов 30.06.2019 14:08

    Ким Чен Ун такива ги дава на кучетата за реванш !

  • 002 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Тези измети трябва да бъдат изметени на 26 май! Нека Господ да помага, за да ги изметем!

  • 001 Anonimen 30.06.2019 14:08

    за да се поправи нещо всички трябва да гласуват за бсп.най малко две години няма да крадат и ще накажат крадците. после- ще видим.който е жив.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

скорпион

Днес ще бъде поставено на изпитание търпението ви

Днес ще бъде поставено на изпитание търпението ви. Ще