Свързани новини

16.05.2019 14:35

Спецпрокурор нищи украингейт в САЩ, Путин и Помпео не говорили за Киев

Видян 2163 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

За първи път от над 5 години по време на срещата на руския президент и външния му министър с висш американски представител не е обсъждана изобщо темата Украйна, съобщи специалният съветник в Кремъл Ушаков, присъствал на разговорите в Сочи.


На този фон американският генерален прокурор, който е и министър на правосъдието, назначи специален обвинител, който да разследва украинската намеса в президентските избори в САЩ през 2016 г. на страната на Хилари Клинтън. Помни се, че освен щедри дарения, президентът в Киев Порошенко не само на думи е изказвал своята подкрепа за демократическата номинация, но чрез службите си е вадил компромати за Тръмп, в това число, вероятно именно през него е минало наемането, както и финансите, за съставянето на фалшивия доклад от бивш агент на британските служби за сегашния обитател на Белия дом и властелин на света.


В директно тв предаване личният адвокат на президента и легендарен кмет на Ню Йорк Руди Джулиани директно се обърна към новоизбрания в Киев държавен глава Зеленский и го призова бързо и сериозно да се разправи с досега управлявалите страната.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

към хороскоп хороскоп