Свързани новини

16.05.2019 13:56

Ветеран от IDF: US законите за огнестрелните оръжия са "най-добрите в света"

Видян 1404 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Орин Джули, ветеран от Израелски отбранителни сили (IDF), известна в социалните медии като самообявилата се „кралица на оръжията“, заяви, че ревнува от законите на САЩ за огнестрелното оръжие. Тя осъди строгото законодателство в тази посока в родния си Израел.


Джули заяви пред Daily Caller, че САЩ имат най-добрите закони за оръжията в света и сподели нейното разочарование, че въпреки дългогодишната си дейност в IDF, тя не може да притежава огнестрелно оръжие като цивилно лице в родния си Израел. Тя изрично е поискала да бъде войник, когато започнала задължителната си военна служба през 2012 г. Вместо това получава лека работа на бюро, но непрекъснато настоява за активна служба и искането й е било дадено през 2013 г., когато е била добавена към престижната единица за търсене и спасяване. Тя започна да публикува снимки от преживяванията си като войник и бързо се свързала с различни производители на оръжия, които искат да ги рекламира: „Донесох нещо необичайно в социалните медии“, каза тя.


 "Никакви бански костюми, никакви бикини, само аз, моята женственост и огнестрелни оръжия. Жените могат да правят каквото си искат, колкото искат и където пожелаят... в армията или някъде другаде", добавя Джудит.


Няколко видеоклипа в нейния профил в Instagram показват уменията й с огнестрелни оръжия от hanguns до някои сериозно тежки оръжия, включително M60.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

телец

Днес може да се сблъскате с някои препятствия

Днес може да се сблъскате с някои препятствия, но