01/02

Свързани новини

09.05.2019 16:34

Карлос Контрера: По-малко и по-прости правила при регулациите, либерализиране на директивата за оръжията, връщане на смъртното наказание

Видян 1550 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Карлос Контрера е общински съветник в СОС, заместник-председател на комисиите „Обществен ред и сигурност” и „Икономика и собственост”. Член на Националния изпълнителен комитет на ВМРО. Кандидат за член на Европейския парламент от листата на ВМРО - Българско национално движение, десети в листата. Юрист, завършил специалност „Право” в Софийския университет „Св. Климент Охридски”. Номиниран е закандидат за ЕП от ВМРО –София.


Софийската структура на ВМРО също номинира за водач на листата Ангел Джамбазки -безспорно силен кандидат със значителна мажоритарна подкрепа. Без да правя спекулации смятам, че резултатът на г-н Джамбазки и на ВМРО в София може да надхвърли 8-9% от гласовете. Той е припознаван като представител и на София в Европейския парламент. Най-малкото защото е бил два мандата общински съветник в столицата и познава града и проблемите му, разкрива Карлос Контрера.


Трите приоритета на Карлос Контрера, ако бъде избран за евродепутат,  са на първо място - борба със свръхрегулациите, с прекалените европейски регулации. По-малко и по-прости правила. Второ, либерализиране на директивата за оръжията. Контрера е категоричен, че сега тя ограничава правата на порядъчните граждани да притежават огнестрелно оръжие. Третата тема е дебат и създаване на правна възможност за държавите членки да върнат „смъртното наказание“ като наказание в своите национални законодателства. Например за тероризъм, за тежки убийства.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

стрелец