Свързани новини

07.05.2019 09:35

Йончева: Това не са избори за ЕП, а за България

Видян 1075 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„На 26 май започват промените в България,  ще спечелим изборите”, заяви водачът на червената евролиста Елена Йончева по време на среща с обществеността в град Смолян. Тя посочи, че  „левицата ще спечели, защото няма авторитарна власт, която дълго да се задържи”, визирайки управлението на ГЕРБ. По повод важността на предстоящите избори тя коментира: „Това не са избори просто за ЕП, а за България. Смятам, че това е пътят да се избавим от бандата на Борисов, която се разпада. Хората видяха, че това е една огромна машина за грабежи”. „Хората трябва да гласуват, защото високата избирателна активност ще намали вероятността за изборни манипулации. Нека „Цветанов плюс” се превърне в Цветанов минус”, заключи Йончева.


По думите ѝ големият бич за България е корупцията – 11 млрд. евро годишно.  Йончева посочи, че тези потънали в порочни практики пари биха могли да отидат за пенсии, добри заплати и икономика. „Проблемът в България е ограбването – 22% от БВП на България си заминават в резултат на корупция”, посочи още червената депутатка.


„Добрата новина е, че бандата на ГЕРБ си отива”, заяви Йончевав по време на друга среща с избирателите в Петрич. „Днес сме на последно място по всички възможни показатели в Европа. Оттук нататък започва трудната битка по възстановяване на България. Успехът зависи от нас. Ние ще успеем, ще успеем и в Брюксел. Ще реализираме социалната ни програма. В Европа ще започне да работи европейска прокуратура. Неслучайно ГЕРБ се страхуват от избора на г-жа Кьовеши за европейски прокурор”, каза още тя. По думите на Йончева управляващите знаят, че ако им европейска прокуратура – има шанс за правосъдие и възмездие в България.  



„Общините са превърнати във феодални владения, където една група, приближена до управляващите, източва общински, държавни и европейски средства”, посочи още Йончева.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

рак

Това е ден за споделяне и грижа към близките

Това е ден за споделяне и грижа към близките. Вашата