Свързани новини

04.05.2019 15:55

ЦЦ не се предава, ръчка ББ с 2013 г.

Видян 4662 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ситуацията от 2013 г. се повтаря. И тогава, и сега атаките към мен започнаха 2 месеца преди изборите.


Това заяви в интервю за радио Дарик председателят на предизборния щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.


„За европейски избори европейските политики трябва да бъдат водещи в предизборната кампания, но те винаги минат през призмата и на вътрешната политика. Защото ние винаги разчитаме на силна и обединена Европа и солидарността, която получава страната ни във всички тези години след влизането ни в ЕС“, каза още Цветанов.


На въпрос какво влияние ще имат всички скандали през последните седмици върху изборите, той отговори: „Аз досега запазвам пълно мълчание по темата, защото все пак има институции, които трябва да си свършат работата. Защото каквото и да кажа в такава ситуация, с отсрещната негативна енергия, която създадоха нашите политически опоненти, дебатът ще остане безсмислен“, подчерта Цветанов.


Той обясни, че в свое изявление е обяснил всичко и е видял, че няма съществен ефект. „Това, което предприех като политическо действие, за да не създаваме усещането, че има хора, които на всяка цена искат да останат на определени позиции в държавата, е да подам оставка. Във всички тези години на преход кой и кога за съмнения са напускали дадена позиция? Аз съм отговорен човек и за мен ГЕРБ е кауза“, заяви Цветанов.


Той посочи, че излизането му от парламента е политическо действие, за да може институциите в България да си свършат работата и за да няма съмнение, че някой ще окаже въздействие върху тях. Цветанов припомни, че през 2013 г. атаките към него са станали два месеца преди изброите и посочи, че сега става същото. „А през 2014 г. на местните избори имаше отново възможност да стана вътрешен министър. Аз тогава отказах, понеже не бяха приключили делата“, заяви зам.-председателят на ГЕРБ.


Цветанов обясни, че ГЕРБ иска да покаже, че има политици, които могат да поемат и политическа отговорност в такава сложна ситуация. „Защото видяхме, че нашите политически опоненти при идентични случаи въобще не предприеха нищо“, заяви той.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Тихомир Томов 30.06.2019 14:08

    Менко Менков вече е ангажиран и чака първия съдийски сигнал !

  • 001 оя Деянова 30.06.2019 14:08

    Зоя Деянова: Дъщерята на Цветан Цветанов ще оглави офиса на Световната банка в България. Поради каква причина изведнъж да се сдобием с това? Той струва 9 милиона наши пари, при изсикванията до последната плочка в кенефа, от бюджета на нашата държава. Апартаментът му е нищо в сравнение какво е подготвил – утре ще ни решава съдбините на децата с позицията на своето. Това, което ви пиша е истина. Но не мога да си издам източника. Повяврвайте ми! Офисът на Световната банка в България се прави, заради щерката на Цветанов. Повтарям го и запомнете като се случи! За първи път ще помоля да споделяте поста ми! Не е лъжа. Моля специалистите да кажат защо ще отваряме офис на Световната банка у нас. По какви причини?””

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

водолей

Вашият нестандартен подход ще ви изведе на преден план днес

Вашият нестандартен подход ще ви изведе на преден