Свързани новини

03.05.2019 13:55

Порожанов лъже: Синът му се занимава със земеделие

Видян 4981 пъти | Коментари 2
Гласували 4 рейтинг: 4.2500
много слаба слаба добра много добра страхотна



Синът на министър Порожанов,  чрез консултантската си фирма Ей Ар Пи Мениджмънт, си партнира с други фирми, които са пряко свързани с  Фонд “Земеделие” и са под ръководството на баща му, пише Afera.bg

„Панамин КО“ ДЗЗД е представител за България, Македония, Гърция, Турция и Румъния на PANAMIN GmbH, Австрия – производител на листни торове от ново поколение, чиято продуктова гама намира  приложение в Европа и у нас. Тази продуктова гама включва три основни продукта:  ПАНАМИН АГРО – приложим в растениевъдството; ПАНАМИН АНИМАЛ и ПАНАМИН ДЕТОКС – приложими в животновъдството.

На 20.02.2019 г. до 24.02.2019 г. в Пловдив се проведе  международен панаир „АГРА 2019“. Румен Порожанов е открил тържествено едно от най-големите селскостопански изложения в страната.

Само че след откриването е посетил не кой да е щанд, а този на  „Панамин“, като компания му прави синът му Антоан Порожанов и Георги Гергов.

 АФЕРА задава следните въпроси:

1.Как точно си партнира и консултира фирма „Панамин“, сина на Румен Порожанов?

2. Синът му Антоан Порожанов заедно с него е пред щанда на „Панамин“. Като какъв  Антоан Порожанов е на международния панаир? Консултант на „Панамин“ или „съветник“ на баща си?

3. Какви обяснения  ще даде този път Румен Порожанов за присъствието на сина си на селскостопанското изложение „АГРА 2019“ и то пред щанда на „Панамин КО“ ДЗЗД?

 Румен Порожанов ще подаде ли най-сетне оставка или ще продължава да твърди, че синът му не се занимава и не се развива в областта на земеделието?


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 inove 05.05.2022 19:57

    Аз съм маркетинг мениджър в международна финансова институция, специализирана в международни договори за заем. Предлагаме услуги от 5 000 евро до 10 000 000 евро. нетният лихвен процент е 2% годишно за всички ваши нужди, свържете се с нас по имейл: Infos@pacific-offshorebank.com или чрез WhatsApp: +33 780 769 892

  • 001 Пунта Мара 30.06.2019 14:08

    Ах колко е трудно да бъдеш Цвъцовист! Ние сме честни хора и си искаме само нашето!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

рак

Днес ще е малко по-нервен ден от вчера

Днес ще е малко по-нервен ден от вчера, но пък ще