Свързани новини

02.05.2019 15:45

Плащаме си 9.4 млн. за офис на Св.банка

Видян 1992 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    България ще вложи общо 9,4 млн. лева през тази и следващите четири години, за да подпомогне създаването на изнесен офис на Световната банка у нас. Разчетите са направени от Министерството на финансите. Според тях през тази година от държавния бюджет ще бъдат заделени 1,4 млн. лева, съобщава БНТ.


Това е вторият подобен изнесен център на Световната банка извън Америка като първия се намира в Индия. Очаква се основно у нас да работят специалисти по информационните технологии, които да представят услуги на Вашингтон. Новите работни места, които се очаква да бъдат открити ще са 300. Все още обаче не е определено място, където ще бъде изграден центъра.


Началото на проекта ще бъде поставено през юли тази година като за пет години ще бъде изцяло изграден офисът и ще заработи на пълен капацитет. Точното съдържание на споразумението за създаване на изнесения офис на Световната банка няма да бъде оповестено заради клаузи за конфиденциалност.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 30.06.2019 14:08

    "Точното съдържание на споразумението за създаване на изнесения офис на Световната банка няма да бъде оповестено заради клаузи за конфиденциалност." Ама е с нашите, неконфиденциални пари. Тез 9 млн. ще станат 20 до края, за да може оня помияр с апартаментите да си намърда и другите две калинки в Св. банка.

  • 001 Anonimen 30.06.2019 14:08

    9 400 000 : 300 = 31 333 31 333 лв. за създаване на 1 раб. място за човек, който "да представя услуги на Вашингтон". Бази им построихме. Народното събрание е станало като харем на Белия дом.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

стрелец

До обяд ще ви е малко напрегнато

До обяд ще ви е малко напрегнато, особено ако сте имали