Свързани новини

01.05.2019 13:05

Йончева: Ще спечелим тези избори заради България

Видян 2447 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Ние, от „БСП за България”, ще се преборим и ще спечелим тези избори заради България и заради всички български граждани. Имаме уникален шанс да започнем да живеем достойно и да се възползваме истински от европейската помощ. Тя ще възроди българското селското стопанство, икономиката, здравеопазването и образованието”. Това заяви водачът на листата на „БСП за България” за изборите за ЕП Елена Йончева пред над 350 жители на Перник.


Тя добави, че това, което европейската левица ще направи, още с първите си стъпки в новия Европейски парламент, е да създаде общ стандарт за минимална европейска заплата и пенсия. „Това е изключително нужно за страната ни, защото всеки втори българин, между 20 и 39 години, напуска България. Заради неработещата държавна машина и корупцията във властта губим 22% от БВП. Това са средства, част от които могат да бъдат отделени за съживяването на индустрията на Перник”, заяви още Елена Йончева.


Водачът на листата на левицата каза, че с тези пари могат да бъдат създадени нови работни места, за да не пътуват всеки ден над 30 000 перничани до столицата да работят. „Съживяването на България зависи от всеки един от нас.  Това управление ни изтласква все по-далеч от Европа, но то има алтернатива. Ние сме алтернативата и ще успеем да възстановим онази България, която всички искаме”, заключи Елена Йончева.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Агоп 30.06.2019 14:08

    Така ще бъде Елена , БСП и България ще победят тази ГЕРБерска олигархия! Приятели нека дадем шанс на БСП и на предсрочните парламентарни избори !!Ако не изпълнят обещанията си ,а аз съм обеден ,че ще ги изпълнят, тогава ще ги свалим от власт и ще създадем управление от гражданко общество!!СТРУВА СИ ДА ПОМИСЛИМ ЗАРАДИ НАЩИТЕ ДЕЦА!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

скорпион

Днес ще трябва да докажете, че сте сериозни

Днес ще трябва да докажете, че сте сериозни, солидни и