Свързани новини

28.04.2019 18:14

ВМРО: Ще бъдем 3-ти на изборите

Видян 1852 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


ВМРО – БНД избра да даде старт на предизборната си кампания на Великден. Събитието се проведе в столичния парк Св. Троица, съобщи Фокус.

Водачът на евролистата им Ангел Джамбазки заяви, че целта на партията е да бъдат трета политическа сила.

„Трета политическа сила, три мандата. Продължаваме на тези битки. Битки срещу псевдолиберали, мултикултурни идеологии, срещу нашествието, срещу ислямизма, за защита на българския интерес. Бъдете здрави, горди, достойни и добри българи“, посочи Джамбазки.

Стартът беше даден с хоро, а Джамбазки добави, че то символизира единението между европейските държави.

„На хорото се хващат за ръка непознати хора, играят в един ритъм, хорото е това, което ги събира и обединява, което ни прави българи. Хорото, носията, шевицата са нашата национална памет. Нашата българска, вековна, хилядолетна българска памет. Това сме ние българите“, отбеляза Джамбазки.



Артистът Андрей Слабаков, който също е част от евролистата на ВМРО – БНД заяви, че партията ще се бори срещу неграмотността в Европа, защото това първоизточникът на престъпността.



„Лично аз имам и свои приоритети, да преборим неграмотността в Европа, защото това е развъдникът на престъпност. Това касае няколко милиона европейски граждани. Така престъпността ще спадне до 70%, защото това е една огромна маса и за някои политически партии е много удобна да бъде купена. Не само в България“, отбеляза Слабаков.

Снимка: БГНЕС






Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Тихомир Томов 30.06.2019 14:08

    Когато бе народен Представите и сега от Телевизионния екран Минчо Христов е на светлинни години преди този плазмодий без визия . Поне ще може да гледа Брюксел по " Бг он еър " с Милотинова ................................. и да посещава Каракачанчето зад решетките .

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

скорпион