Свързани новини

22.04.2019 10:37

Джамбазки: Ишиас политиката създава антиевропейски настроения

Видян 930 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Непрозрачна политика, в която неизбран от никого човек като Юнкер, като Тиберманс, като Аврамопулос взимат решения, които ние с вас ще плащаме" - така Ангел Джамбазки определи основната причина за антиевропейските настроения. Той ги обобщи с думите "ишиас политика" в сутрешния блок на БНТ.


"В листата хората от ВМРО са трима-четирима, останалите са доказали се в българското общество граждани, професионалисти и родолюбци", каза Джамбазки по повод евролистата на ВМРО. Целта на партията е да спечели две от 17-те места, които България ще заема в Европарламента.


Според Ангел Джамбазки явяването в коалиция с НФСБ и Атака би било по-логично, но щом няма постижимо споразумение между другите две политически сили, е по-добре всяка от партиите да се яви отделно.


Относно конкуренцията за гласовете на "родолюбците", той заяви: "Тези организации ("Воля", Възраждане - б.р.) имат съвсем различен профил" и определи като "турски родолюбци" част от тях, добавяйки, че вторият в листата на коалицията около "Воля" - Орхан Исмаилов, е "подозиран силно за връзки с турското общество и служби за сигурност".


За Джамбазки ново споразумение за пакет "Мобилност" е един от основните приоритети на българските евродепутати в състава на следващия Европейски парламент. Сред другите изброени от него приоритети са България да не се присъединява към Глобалния пакт за миграция на ООН, "нулева миграция", охраната на външните граници на Европейския съюз и "недопускане на промени в българските традиции".


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

риби