Свързани новини

22.04.2019 10:22

Иво Христов: Политиката се преврърна във фейлетон за Борисов

Видян 1460 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Борисов иска да възпали стари седесарски рефлекси", заяви пред bTV бившият шеф на кабинета на президента и кандидат за евродепутат от БСП Иво Христов. Според него българската политическа действителност се превръща във фейлетон, в който Борисов казва нещо и след това всички го коментират.


Христов е категоричен, че са смешни твърденията на премиера за налагане на пълзяща диктатура от страна на БСП. В отговор той запита какво всъщност е това когато строеж се спира по волята на премиера или бюджетът се променя отново по негово желание. Всичко опира до Борисов по думите му.


За отношенията си с президента след напускането му на Дондуков 2 Христов поясни, че между тях има ненакърнимо доверие. "Президентът винаги ще бъде кауза за мен", изтъкна той. За Христов президентът е последователен и достоен човек, който никога не е изменил на това, което е заявил в програмата си. Според него обаче между Борисов и Радев има ценностно разминаване.


По отношение на евроизборите Христов подчерта още, че с Корнелия Нинова смятат, че те са решаващи за българската ситуация. "При победа на БСП се създават условия за предсрочни избори и излизане от безизходицата", посочи бившият шеф на кабинета на Радев. При спечелване от ГЕРБ според него ще станем свидетели как властта се бетонира.


"Не виждам в листата вътрешен евроскептицизъм", посочи още Христов. Като основна своя кауза за евроизборите той подчерта, че това ще бъде съхраняването на демокрацията в България.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.