Свързани новини

20.04.2019 16:24

Борисов: В петък вечер няма как да седна да гледам Радев по телевизията

Видян 2808 пъти | Коментари 0
Гласували 4 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



Премиерът Бойко Борисов призова за общи оставки, не само при управляващите, в отговор на коментара на президента в интервю за БНТ, че оставките в ГЕРБ заради „Апартаментгейт“ не са достатъчни, предаде БНР.

Борисов посочи, че в петък вечер няма как да седне и да гледа Радев по телевизията, но отвърна на заявеното от държавния глава. Той напълно отхвърли твърденията на президента, че управляващите са приели свой антикорупционен закон.

"Ми ако не го бяхме приели, нямаше да има тоя скандал. Това ми напомня Бареков, като каза че имам офшорна сметка. Като провериха - нямам. Който го докопат - затвор!"

Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов направи тези коментари след официалния отчет на партията на предизборната им инициатива „Европа в нашия дом“, който се проведе в София. По двете приоритетни области – регионално развитие и образование, от ГЕРБ отбелязаха, че очакванията на хората по места съвпадат в политическите приоритети в програмата на партията.

Премиерът изрази възмущение от изявления на БСП, с които обвиняват управляващите в корупция, а него - в автокрация. "БСП разчита на късата памет, сега цялата Тройна коалиция говорят за борба с корупцията в един прекрасен Южен парк", каза Борисов. Те говорят, че ГЕРБ трябва да бъде заличен, така както заличиха СДС, за да остане само БСП/ БКП, подчерта той.

Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов заяви по време на форума, че партията трябва да направи така, че да не бъде подложена държавата на "унижението да се върнат същите хора".

Борисов напомни  че  за  "апартаментгейт"  всеки, който по някакъв начин е бил "уязвен, си е подал оставката".  Той обеща  финансиране за довършването на магистрала "Хемус" и за Северозападна България, както и за обходните пътища на Пазарджик и Пловдив. Направихме хубави паркове в София, да има къде БСП да се събират, посочи той.













Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Не ща да ставам патриарх: Николай Пловдивски

Не ща да ставам патриарх: Николай Пловдивски

Пловдивският митрополит Николай обяви: ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

телец