Свързани новини

20.04.2019 10:04

Кой е новият №1 в Лукойл-България - Булат Субаев?

Видян 4925 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Новият силен човек в Лукойл България Булат Субаев, който заменя дългогодишния шеф на компанията у нас Валентин Златев  е роден на 10 юни 1975 г. Той е завършил РГУ нефти и газа имени И.М.Губкина през 1997 г. със специалност разработване на нефтени и газови местонахождения.
Булат Субаев има дипломи от VLERIK Business School (2009-2010 г.); State Academy of Management Professional Secondary Education ( master, logistics, 1999 - 2000 г.).
Работил е на Север, в ханты-мансийската компания «Югранефть», в Москва - в различни компании, свързани с нефтения бизнес.
От 2000 г. е на работа в Лукойл - преминал е през отделите за маркетинг и продажба на нефтопродукти; заемал е ръководни позиции в централния офис на Лукойл
Субаев 2 години е работил в САЩ - като съветник в компанията ConocoPhilips и като изпълнителен директор по маркетинга на Getty Marketing Petroleum,  извършил е ребрандирането на 600 бензиностанции от Mobile на LUKOIL, научи 5GmediA.
На 36 години става генерален директор на “Лукойл” за Централна Европа, Белгия, Холандия и Люксембург.
През 2002 г. руският вестник Ведомости го посочва като пример на целеустремен руски мениджър, който знае как да постига целите си. “Субаев ясно и лаконично формулира това, което иска да постигне в определен срок, определя етапите на движението си към целта, поставя  временни ориентири и описва критериите за постигането на целта. Понякога той се вглежда в този план, за да разбере колко е напреднал, дали приоритетите му не са се променили, дали не е време да вдигне летвата и да си постави по-сложни цели”, пише Ведомости.
Девизът на Булат Субаев е: Няма смисъл да държите идеите в главата си, опишете ги на лист хартия.
В интервю за Пражки телеграф Булат Субаев обяснява, че бензиностанциите трябва да бъдат красиви места с вкусна храна и напитки, където на клиентите да им се иска да поседят и да си починат, не само да минат и да заредят гориво в колите си.
Лукойл е глобална компания, която действа локално. Ние адаптираме към съответната страна нашите правила. Социалната отговорност е стълб на корпоративната култура. Например в Чехия поддържаме финансово деца, които са пострадали при автомобилни катастрофи. Предоставяме техника за ползване на интернет от деца със слаб слух; два пъти в годината предаваме дрехи и техника в интернати”, обяснява Булат Субаев.


Източник: 5Gmedi.bg.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 30.06.2019 14:08

    аНЕ МИ Е ЯСНО:това понижение или повишение е? а златев понижен ли е или повишен?ще играе ли белот с бб.

  • 001 Anonimen 30.06.2019 14:08

    вчера,по това време имаше три коментара.къде са изчезнали другите?802

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

рак

Настроението ви ще е меко казано странно

Настроението ви ще е меко казано странно. Не бъдете