Свързани новини

20.04.2019 09:44

Прокурор си построил вила на морето с европари

Видян 3184 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Прокурор от Благоевград си построи вила на морето с евросредства, разкрива Биволъ.Вила Ани в царевското село Велика е финансирана със 186 830 лв. по Програмата за развитие на селските райони. Бенефициент е фирмата НЕДА АВРАМОВА – НЕДА.Едноличният собственик на фирмата е Неда Красимирова Аврамова, сестра на прокурора от Благоевград Анна Красимирова Аврамова-Градева Земята, върху която е построена вилата е на съпруга на Аврамова – Галин Градев, който е старши-експерт в МТСП. Вилата не работи по предназначение като къща за гости, а се ползва единствено лятото от семейство Градеви и техни приятели, разкрива още Биволъ.


Идеята на европейското финансиране за къщи за гости е да се подпомогнат райони с изостанала инфраструктура и недостатъчна леглова база, за да се създаде заетост, устойчив поминък и да се развие туристическия бизнес. Село Велика, което е популярна ваканционна дестинация на морето, няма проблем с обезлюдяването и поминъка, даже напротив. Въпреки това ДФЗ е одобрил субсидии за цели 12 проекта за къщи за гости именно там.


Галин Градев придобива терена в с. Велика през 2009 г. Върху него има изградена стара къща 38 кв. м., а имотът е с площ 560 кв. м. Цената е само 4522 лв. Новата къща платена с европари изниква след като той учредява право на строеж на балдъзата си Неда Аврамова през 2013 г. за “триетажна масивна жил. сграда със застр. площ 95.81 кв.м. и РЗП 319.87 кв.м”. Балдъзата кандидатства, печели и сега вместо къщурката от 38 кв.м. на терена има триетажна къща.


 От създаването си до момента време фирмата на Неда Аврамова е отчела 9 000 лв. приходи, което означава, че целите на програмата за финансиране не са изпълнени. Във вилата няма персонал, а фирмата има само един здравно и пенсионно осигурен служител.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

ДжейЛо

ДжейЛо отмени концерти заради мижав интерес

Певицата Дженифър Лопес отмени няколко ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

 

 

към хороскоп хороскоп

дева