Свързани новини

19.04.2019 13:56

До средата на юни завършват бул. Филип Кутев

Видян 1357 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Очаквам до средата на месец юни напълно да бъде завършен бул. Филип Кутев, заяви пред журналисти кметът на София Йорданка Фандъкова, която провери изграждането на бул. Филип Кутев, предаде Фокус.

 „Ремонтът върви по график. Трябва да припомня, че този участък е изключително важен. Това всъщност е участък от бъдещия вътрешен ринг на София с бул. „Тодор Каблешков“ от страната на Район „Триадица“, ул. „Филип Кутев“ до „Симеоновско шосе“. Работи се по всички участъци. Някъде отчуждаваме още, някъде разширяваме. В случая изпълняваме половината от бъдещия булевард, по който трябва да преминава и трамвай. Знаете, че имаше проблем с отводняването на бул. „Черни връх“ и всъщност най-напред се изпълни канализацията и водопроводът от „Софийска вода“, за да може да се отводнява бул. „Черни връх“ заедно с „Кръстова вада“ и след това вече започнахме пътните дейности“, заяви Фандъкова и уточни, че очаква около средата на месец юни да бъде напълно завършен участъкът с 4 ленти – две в посока, да има изградено осветление, тротоари.


„Работим поетапно, но много сериозно по цялостното протежение на бъдещия вътрешен ринг, който е стратегически проект за следващите години, за да може да облекчим трафика в центъра на града и по този начин да намалим вредните емисии във въздуха. В същото време от неделя трябва да започне и изграждането на още един много важен канализационен колектор за отводняването на кв. „Кръстова вада“ и на бъдещия пробив по бул. „Тодор Каблешков“, който обаче ще затрудни движението по ул. „Сребърна“, каза още Йорданка Фандъкова.


Снимка: Geo Kalev



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.