Свързани новини

19.04.2019 11:42

Ерменков: Борим се за победа не само за БСП, но и за България

Видян 946 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Ние се борим за победа не само за БСП, но за България и българите, защото системата, в която живеем сега, трябва да бъде променена". Това заяви народният представител от ПГ на "БСП за България" Таско Ерменков пред Bulgaria ON air. Той коментира, че БСП винаги е била проевропейска партия и социалистите винаги са разглеждали България като част от Европа. Ерменков припомни, че при управлението на БСП страната ни е била приета в ЕС.


"Единственото нещо, което ни притеснява, е начинът, по който ЕС се управлява в последните години и никога не сме били съгласни с политики, защитаващи олигархията за сметка на средния европейски гражданин", категоричен бе народният представител.  Той заяви, че всички, които искат да живеят в една нормална България, са добре дошли в левицата.


Таско Ерменков коментира още, че това, което се е случило по време на Националния съвет на БСП, е било просто  строго спазване на правилата за подреждане на листата за евроизборите. Той добави, че в тях е написано, че Изпълнителното бюро предлага листа, която Националният съвет има право да преподреди и допълни. "Партията не е разделена, защото в нея винаги е имало хора с различно мнение - ние умеем да го слушаме и оценяваме", категоричен бе Таско Ерменков.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Народе!!! Разгневи се!!! ЧЕЗ иска 68% повишение на цената на тока за битови абонати! Вторник 23.04..2019 пред КЕВР е насрочен протест! Да се включим! ГЕРБ искат да ни уморят!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

близнаци

Добър момент да откриете нужната ви информация

Добър момент да откриете нужната ви информация. Ще