Свързани новини

18.04.2019 17:44

19-и от 19 ч. е часът на президентските дебати в Киев

Видян 1174 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

$1 млн. ще струват дебатите между Владимир Зеленский и Петро Порошенко, които ще се борят за президентския пост в Украйна. От щабовете на двамата кандидати потвърдиха, че ще участват в политическото шоу на Олимпийския стадион в Киев преди решаващия втори тур в неделя. Засега резервираните места са само 12 000, при налични 70 000 на стадиона. ТАСС съобщава, че събитието ще започне на 19 април в 19,00 часа.


Дебатите между актьора Владимир Зеленский и действащия президент Петро Порошенко са едно от най-очакваните политически събития на постсъветското пространство.


Всички социологически проучвания сочат, че Зеленский е вероятният победител в балотажа на президентските избори в Украйна в неделя. Според данни на Киевския международен социологически институт  на 21 април Зеленски ще получи 72,2% от гласовете, а съперникът му, действащият президент Петро Порошенко едва  25,4%. Припомняме, че на първия тур на 31 март актьорът получи двойно повече гласове от шоколадовия магнат.


В опит да спаси рейтинга си Порошенко обяви за планирана среща с президента на Русия Владимир Путин. По думите му това трябва да се случи във Франция по време на честванията на годишнината от Десанта в Нормандия. Руският лидер обаче заяви, че засега няма подобно събитие в графика си. Междувременно през цялата си предизборна кампания Порошенко правеше акцент, че на тези избори основният му противник е именно Путин.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

дева