Свързани новини

18.04.2019 09:44

СДС вече има кмет – на Добрич

Видян 1220 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  След като направи коалиция с ГЕРБ за европейския вот и вкара Александър Йорданов на избираемо място в общата им листа, СДС се похвали с нов успех - представи като свой член кмета на Добрич Йордан Йорданов.


 "Аз съм дясно мислещ човек", заяви той във Варна, придружаван от сините лидери. Новината за членството му в СДС бе потвърдена и от партийния пресцентър.


Йорданов влезе в политиката чрез формацията на Меглена Кунева България на гражданите. Бе й координатор за Добрич. Успехът му на кметския вот през 2015 г. бе един от двата големи триумфа на Реформаторския блок (другият - Плевен). През 2016 г. обаче се включи в предизборни прояви на ГЕРБ. Малко по-късно Бойко Борисов го обяви за член на собствена си партия, а Йорданов отвърна, че все така принадлежи на “България на гражданите”. Сега, половин година преди местния вот, ребусът с партийното му членство бе решен – той е от СДС, а СДС си има кмет на областен град, пише Сега.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци