Свързани новини

17.04.2019 10:00

Цветанов в Костинброд: Кампанията е мръсна и ще става още по-мръсна

Видян 1366 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

        Победа на евровота ще даде тласък на подготовката ни за местните избори. Разликите в успехите на правителствата на Бойко Борисов и това на Пламен Орешарски са видими дори и на международната сцена. Тогава правителството на БСП бе изпаднало в международна изолация, а страната – със спрени еврофондове. Докато сега премиерът Борисов е един от най-уважаваните лидери в ЕС, а страната ни няма загубени европейски средства. Това заяви зам.-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предиборен щаб на партията Цветан Цветанов в Костинброд. Той обаче не казва нито дума за "Апартаментгейт", пише Сега.


Цветанов присъствал на среща на местната структура на ГЕРБ, която се провела в НЧ „Иван Вазов 1947” - Костинброд.


 „Не знам дали по време на предстоящата кампания от БСП ще говорят изобщо за европейски политики – както подобава на подобен тип избори“, сподели Цветан Цветанов и допълни, че ПП ГЕРБ иска да има 7, а защо не и 8 евродепутати.


„Ще бъде много мръсна кампанията на европейските избори, а още по-мръсна ще е на местните“, обясни зам.-председателят на ГЕРБ и призова актива на ГЕРБ в Костинброд да бъдат изключително активни в следващите месеци.


„Бъдете постоянно в диалог с хората, говорете им, покажете кой наистина е свършил нещо както на местно, така и на национално ниво“, обърна се към присъстващите той.


Цветан Цветанов отбеляза, че правителството води последователна политика за увеличаването на доходите. „Икономиката ни работи отлично, а контрабандата е свита до рекордно ниски нива. Всичко това позволява да отделяме допълнителен ресурс, с който да се повиши стандарта на живот на хората“, уточни той.


 „Същото важи и за пенсиите – вдигнахме минималната пенсия до 200 лв., а по Коледа и Великден българските пенсионери вече традиционно получават надбавки. Важно е да премахнем множеството фалшиви ТЕЛК-ове, защото заради тях се губят милиарди“, коментирал зам.-председателят на ГЕРБ.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

рак

Интуицията ви ще бъде особено силна днес

Интуицията ви ще бъде особено силна днес, което ще ви