Свързани новини

16.04.2019 10:17

ПП Никола Петков прегърна ГЕРБ

Видян 1287 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 


 ГЕРБ и Никола Петков подписаха споразумение за политическо партньорство за подкрепа на евролистата на управляващата партия за предстоящите европейски избори.



„Трябва да обединим всички сили срещу пълзящата диктатура, която се опитват да наложат нашите опоненти”, заяви премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов след подписването на споразумението.



Зам.-шефът на ГЕРБ Цветан Цветанов обяви, че предстои подписване на аналогично политическо партньорство с ПП Гергьовден, Съюза на репресираните от комунизма и др. Припомняме, че по-рано партията на премиера Бойко Борисов извади от нафталина и СДС. Кандидатът на старата десница Александър Йораданов дори получи шесто място в еролистата на ГЕРБ, което се смята за избираема позиция.


 „С колегите от ПП „Никола Петков“ ни е най-лесно, защото и дядо ми е бил николапетковист“, коментира Борисов. „Да обединим всички сили срещу пълзящата диктатура, която искат да ни наложат нашите опоненти. Макар че зле прикриват целите си, много са видни. Техните брутални действия станаха публично известни“, посочи лидерът на ГЕРБ. „Мисля, че и ГЕРБ сме узрели на базата на сътрудничество с по-малки партии да направим и добри кметски избори“, заяви Борисов. Той съобщи, че с ПП „Никола Петков“ са водени разговори как да бъде отразена гибелта на Никола Петков.

"Току-що подписахме споразумение с партия ГЕРБ. Ще работим за победа и ще мобилизираме всички наши структури. Знаете, че това е най-балансираната листа с хората, които защитават нашите интереси в Европейския парламент", коментира след подписването и председателят на партия Никола Петков Венцислав Върбанов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Този продължава да лъже нищо,че Елена го осъди за лъжа ! Сега пък дядо му бил Николапетковист И дядо му и Баща му и той самия са КОМУНИСТИ ! Това,че хване някой анонимник пишеш се земеделец,като това МЕКЕРЕ на снимката не му носи никакви ползи !! И за какъв Никола Петков говори този ПЛАЗМОДИИ ! Сега чакайте Боко да подпише и с Янето и неговите двама земеделци ! Време е някои да вземе мерки и някой хора да бъдат прибрани за лечение !

RSS

Най-нови

Дан Колов оживява и възпитава в детска книга

Дан Колов оживява и възпитава в детска книга

"Много се вълнувам да споделя с вас, че на ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

дева

Днес може да се чувствате малко по-странно

Днес може да се чувствате малко по-странно и да ви се