Свързани новини

15.04.2019 11:40

Не са открити наркотици в кръвта на вокалиста на Gravity Co

Видян 1728 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В кръвта на Явор Захариев, вокалстът на Gravity Co, не са били открити следи от наркотици. Това потвърди сестра му Рая в свой пост във Фейсбук. Според нея той е бил пребит. От МВР пък заявиха, че не разполагат с "достатъчно данни" за нанесен побой над мъжа.


Явор бе открит в дома си, целият в кръв и със счупен нос. Веднага се появиха съмнения, че музикантът е бил пребит, но те бяха отхвърлени от полицията тъй като нямало следи от взлом. Вместо това вината бе хвърлена върху вероятна свръхдоза, която е довела вокалиста до безпомощно състояние.


"Искаме да се обърнем и към тези, които побързаха да го нарекат наркоман или да подчертаят с големи черни букви, че той е загубил борбата си с наркотиците, пише Рая. -  На всички Вас държим да кажем, че това не е поредната наркоманска история, която от първия момент ни нагнездихте насила в главите, без дори да знаете какво точно се е случило по непотвърдени данни. По изключително....и подчертаваме, по изключително потвърдени данни, Явор не е имал наркотици в тялото си. Абсолютно никакви. Явор е бил бит...пребит от бой” написа сестра му във Фейсбук. Според коментар под публикацията съседи на музиканта са чули викове за помощ, идващи от апартамента му, но никой не се отзовал, защото не знаели за какво става дума.


Главният секретар на МВР Ивайло Иванов коментира, че вътрешното ведомство не разполага с достатъчно данни, че Явор е бил пребит:


"Когато е получен сигнал за инцидента с господина, първоначално се работеше по версия, че може да е бил пребит. Отивайки на място обаче вратата беше заключена отвътре. Телефонът му беше вътре, не е имало връзка с него от няколко дни. Тогава не получихме данни, че може върху него да е упражено насилие. А какви са резултатите от аутопсията, не мога да ви кажа", каза Иванов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

стрелец

Множество дребни неща, които трябва да се свършат

Множество дребни неща, които трябва да се свършат, ще