Свързани новини

15.04.2019 09:27

Без доказателства поискаха 20 г. затвор за Иванчева

Видян 2446 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Прокуратурата поиска 20 години затвор за обвиняемите по делото Иванчева. От държавното обвинение настояха още за максимална глоба и конфискуване на имущество и за тримата обвиняеми - Десислава Иванчева, Биляна Петрова и Петко Дюлгеров.


Процесът срещу тримата отне на правораздавателната ни система близо една година, след като на 18 април 2018 г. Иванчева и Петрова бяха задържани пред спортното министерство в София. Тогава те бяха държани над 10 часа с белезници на булеварда.


„Нямаше нито един свидетел, който да намекне, че е имало умисъл или нещо, което ние по някакъв начин да сме искали – пари за нас или наша полза”, категорична е Десислава Иванчева.


„Според всички проверки, като вътрешен одит и АДФИ, нямаме и за 10 лв. забележка. Ние сме си работили законово“, допълни още тя.


На въпрос каква е равносметката ѝ за последната година, откакто тече процесът срещу нея, тя отговори: „Опропастен живот – на близки, на приятели, на познати. Разболяна психика и физика”.


Както е известно няма почти никакви доказателства за вината на двете жени. Преди дни делото претърпя пълен обрат, след като Петко Дюлгеров се отказа от показанията си. Във въпросното тефтерче, където според прокуратурата Иванчева записвала исканите суми пък бе открит съвсем различен почерк от нейния -неговия. Свидетелят Ваклин, който уж е дал 70 000 евро подкуп има 10 000лв. доходи според НАП и няма откъде да е извадил парите.


Бившият кмет на Младост обяви, че ще съди заместник главния прокурор Иван Гешев, който до неотдавна бе фаворит за следващ обвинител №1 у нас


„Ще заведем дело срещу Гешев за подвеждане и неправилна информация по медиите, за клевета. Ще има ответен удар по това, което той е излъгал пред медиите”, сподели Иванчева.


Истината винаги побеждава. Тя винаги е на страната на този, който не лъже и който се бори за правилните каузи. Слава Богу, ние се оказахме достатъчно силни. Истината те прави силен, а ние се позовахме на нея, каза още тя.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

50 години Volkswagen Golf

50 години Volkswagen Golf

Германският автомобилостроител Volkswagen ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

овен

Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния си потенциал

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния