Свързани новини

11.04.2019 11:54

Марешки ще иска оставката на Каракачанов

Видян 1395 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Лидерът на Воля Веселин Марешки иска оставката на вицепремиера и министър на отбраната Красимир Каракачанов. Според Марешки с изявленията си в сряда той е издал слабите места по границата ни с Гърция, предаде БНР.


Във вторник Каракачанов и министърът на вътрешните работи Младен Маринов инспектираха охраната на българо-гръцката граница. Военният министър каза, че в района на Кулата  "е единственият по-лесен достъп и ако има отнякъде опит за напън, той ще бъде от тук".


Според Марешки трябва да бъде разследван и случаят в Габрово, където роми пребиха работник в магазин.


"Ако това е инсценировка за вдигане на рейтинга на Каракачанов и неговата партия преди изборите, трябва да си понесе отговорността", посочи председателят на ВОЛЯ. Според него има прекалено много съвпадения преди избори с инциденти между роми и българи и това целяло получаване на повече гласове за партията на вицепремиера.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Afera.bg 30.06.2019 14:08

    В допълнение задаваме и следните въпроси: Притежава ли Красен Кралев или поставено от него лице, огромна вила в комплекс „Чайка“ (Варна) под Спортпалас, с басейн, двоен гараж и голяма градина на няколко нива? Вилата от лявата страна на пътя в посока Спортпалас ли се намира ? Вилата на няколко етажа ли е, с огромни стъклени панорамни стъкла, отдолу край асфалтовият път? Има ли двоен гараж и плувен басейн над него по стълбите нагоре към двореца? След публикацията на АФЕРА от 08.04.2019 г., казвал ли е Красен Кралев пред негови познати, че Бойко Борисов го пази и няма да го махне от поста министър? Ще се размърда ли и Варненската прокуратура да извърши проверка по случая или апелативният прокурор на Варна – Владимир Чавдаров, ще продължава да дава указания по НОВА, как кокаина намерен в морето край Шабла, трябва да се разрежда в съотношение 1:3, защото откритият кокаин бил с висока чистота над 90% и, ако не се разрежда е опасен за употреба? Ще бъде ли поискана „НЕЗАБАВНАТА“ оставка на Красен Кралев? ОПЪВА ЛИ ПРЕМИЕРА БОРИСОВ ЧАДЪР НАД МИНИСТЪРА НА МЛАДЕЖТА И СПОРТА КРАСЕН КРАЛЕВ ? В допълнение задаваме и следните въпроси: Притежава ли Красен Кралев или поставено от него лице, огромна вила в комплекс „Чайка“ (Варна) под Спортпалас, с басейн, двоен гараж и голяма градина на няколко нива? Вилата от лявата страна на пътя в посока Спортпалас ли се намира ? Вилата на няколко етажа ли е, с огромни стъклени панорамни стъкла, отдолу край асфалтовият път? Има ли двоен гараж и плувен басейн над него по стълбите нагоре към двореца? След публикацията на АФЕРА от 08.04.2019 г., казвал ли е Красен Кралев пред негови познати, че Бойко Борисов го пази и няма да го махне от поста министър? Ще се размърда ли и Варненската прокуратура да извърши проверка по случая или апелативният прокурор на Варна – Владимир Чавдаров, ще продължава да дава указания по НОВА, как кокаина намерен в морето край Шабла, трябва да се разрежда в съотношение 1:3, защото откритият кокаин бил с висока чистота над 90% и, ако не се разрежда е опасен за употреба? Ще бъде ли поискана „НЕЗАБАВНАТА“ оставка на Красен Кралев? ОПЪВА ЛИ ПРЕМИЕРА БОРИСОВ ЧАДЪР НАД МИНИСТЪРА НА МЛАДЕЖТА И СПОРТА КРАСЕН КРАЛЕВ ?

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

стрелец