Свързани новини

11.04.2019 10:02

Засекретиха делото срещу кървавата Иванка

Видян 1323 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Пловдивският апелативен съд засекрети преди минути делото срещу Иванка Ройдова от Браниполе, обвинена в поръчителство на убийство на родата си. Магистратите се аргументираха с това, че трябва да бъде разпитан таен свидетел. Това е агент от ДАНС, който е помогнал за разкриване на подготовката за престъплението, предаде 24 часа.


Според събраните доказателства през март 2016 година Ройдова се свързала с въпросния агент, когото мислела за човек от подземния свят, и поискала от него да бъде отвлечен брат й Стойчо Ройдов, а впоследствие застрелян заедно с петима негови близки.


Разследващите твърдят, че Ройдова е замислила този план, за да стане единствена наследница на имането на починалия си баща в САЩ, който бил милионер. Смята се, че става въпрос за около 4 милиона долара.Ройдова получи условна присъда от 3 г. от окръжния съд в Пловдив, но апелативният я замени с ефективна. Така тя прекара близо месец в сливенския затвор, като през това време обжалва. Върховният касационен съд отмени присъдата на апелативните магистрати и върна делото за ново разглеждане от друг състав на същата инстанция.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

водолей

Използвайте деня, за да размислите

Използвайте деня, за да размислите и да се