Свързани новини

10.04.2019 16:06

Вместо на съд за 1,4 млн.лв. източено ДДС, Христова – зам. на КФН

Видян 8376 пъти | Коментари 2
Гласували 7 рейтинг: 4.5714
много слаба слаба добра много добра страхотна

Вместо да бъде съдена за 1,4 млн.лв. източено ДДС или за небрежна ревизия на 6-те апартамента на Цветан Цветанов, която после КОНПИ доказа, че не излиза поне със 119 000 лв., а по реалистично оценяване – с половин милион, жената с физкултурно образование Илияна Христова вече официално е заместник-шеф на КФН с ресор Застраховане. Голям риск за Партията и правителството, като се има предвид, че през лятото Ралица Агайн напусна поста, след като Комисията – уж независима, но избрана от ГЕРБ и ДПС, отказа да отнеме лиценза на голяма наша компания, която е в реален фалит и е изнесла бизнеса си в Румъния.


Въпросите към Христова тепърва ще се задават от институциите, които до момента странно защо са стопирали проверките срещу нея, както по нашия сигнал, базиран на съдебно решение на АССГ, така и по други – например за нулиране на 10 млн.задължения на компания. Необяснимо е и имотното й състояние, което не съответства на доходите й от НАП-София – от влога за 205 000 лв. в КТБ, през апартаментите, къщите с по 3 дка двор, новите коли, купени в брой и т.н. Имаме много още какво да разказваме...


На встъпване наричаната Луи Вюитон заради гардероба от тази прескъпа и други подобни марки досегашна данъчна, се изрази, в стила на близкия си приятел и ревизиран от нея Цветан Цветанов, на някакъв странен език:


„Посоката, която ще следваме има за цел да създаде клиент-центриран подход в сферата на застраховането, при който основният акцент е върху видимостта към новите идеи, осведомеността за посоките за действие и възможностите за бърза двупосочна комуникация с гражданите по основни, важни за обществото теми“.


Снимка: Капитал



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Тази е много куха лейка , поредната кифла.

  • 001 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Няма такава държава!!! Нагли, все по-нагли стават!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

везни