08.04.2019 17:50

Джи Пи Груп АД започна реконструкция на улици в Козлодуй

Видян 3643 пъти | Коментари 13
Гласували 1 рейтинг: 4.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    Днес с водосвет бе даден официален старт на проекта за цялостна реконструкция на улица „Радецки” и улица „Христо Ботев” в Козлодуй. „Джи Пи Груп“ АД е изпълнител на проекта„Реконструкция и рехабилитация на съществуващи общински пътища, съоръжения и принадлежности към тях на територията на община Козлодуй, област Враца“.


Договорът включва рехабилитацията на два подобекта: общински път VRC-1053, по плана на гр. Козлодуй, свързващ републикански път II-11 с пристанище Козлодуй с дължина 3,75 км и общински път VRC-3054, по плана на с. Хърлец, общ. Козлодуй, свързващ републикански път II-11 с крепостта Аугуста с дължина 2 км.


Официалният старт днес бе даден в Ботев парк, откъдето ще започнат ремонтните дейности. Първият подобект, който започна днес, касае реконструкция на основния път в Козлодуй – от Ботев парк до МЦ „Дарис”, извън участъците, рехабилитирани по Фонд РАО. Предвидени са дейности по студено рециклиране на съществуващата асфалтова настилка, доставка и полагане на нови асфалтови пластове, реконструкция на тротоари и подмяна на бордюри, доставка и монтаж на енергоспестяващо улично осветление, направата на комбинирана велосипедна алея с пешеходно движение и озеленяване, както и полагане на нова хоризонтална маркировка и пътни знаци. Срокът за изпълнение на дейностите по проекта е 235 дни.


„Ще се реконструират 3.75 км. улична мрежа, които са едни от най-натоварените в Козлодуй. Вярвам, че изпълнителят ще приключи навреме и качествено ремонтните дейности и след осем месеца ще се поздравим с успешно приключил проект”, каза Маринела Николова, кмет на Козлодуй.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 013 Тихомир Томов 30.06.2019 14:08

    Честити придобивки . Борба с корупцията само насън !

  • 012 Туци 30.06.2019 14:08

    Предлагам да видим какво ще свършат Джи Пи Груп и тогава да си дадем нашето мнение. Нека да оставим хората да покажат как могат да работят, рано е да ги плюем и хейтваме :)

  • 011 Елена Николова 30.06.2019 14:08

    Аз лично съм с добро мнение за въпросната фирма и не бих казал, че е корумпирана. Все пак е една от най-големите фирми в България и това не е случайно, участва на всички търгове. Сигурно хората си вършат добре работата. Виждам, че има голяма конкуренция за всяка една поръчка. Това не е случайно. Все пак държавата, а и самите общини нямат нужда да се компроментират

  • 010 Панчо 30.06.2019 14:08

    Тихомир Томов - ела в София и се запознай с работата на хората, добра работа са свършили. Както се казва, нека да направят улиците и тогава наистина да си дадем мнението

  • 009 Кремена 30.06.2019 14:08

    Нека хората да си свършат работата и тогава да ги оценяваме. Не ги толкова добре познавам, но съдейки по впечатленията ми от управляващите хора града би трябвало да няма проблеми и всичко да бъде наред

RSS

Най-нови

Дан Колов оживява и възпитава в детска книга

Дан Колов оживява и възпитава в детска книга

"Много се вълнувам да споделя с вас, че на ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

риби

Ще се наложи да се занимаете и с не толкова приятни дейности

Ще се наложи да се занимаете и с не толкова приятни