Свързани новини

06.04.2019 08:32

Съсед: Шефът на КПКОПНИ не ни пуска на "общата тераса"

Видян 3361 пъти | Коментари 4
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Съседите на председателя на антикорупционната комисия не са давали съгласието си на 200- квадратната тераса, която според Пламен Георгиев е обща собственост на кооперацията, да се строят чардаци, барбекюта или сауна. А Законът го изисква!


В момента не е ясно законно ли са построени обектите или не. Столичната община започна да проверява. Обектите са изграждани преди Георгиев да купи жилището си.


Преди дни шефът на КПКОНПИ не пожела да отговори колко души ползват въпросната тераса.


Отговорът на въпроса е "николко", според съсед на шефа на антикорупционната комисия, чиято анонимност запазваме в тайна.


Никой няма достъп до покрива горе и съответно не можем да го ползваме като обща част. Ако опитаме, ще прекрачим закона, за да влезем през нечие чуждо жилище и няма как да стигнем до там”, разкри съсед на Георгиев пред бТВ.


Единственото стълбище във входа води до вратите на апартаментите и не извежда на "общата тераса". Същото важи и за асансьора.


Живеещите в кооперацията не помнят да са подписвали документи за строежи върху терасата. „Доколкото знам никой не е разписвал и никой не е давал съгласието си за изграждане на каквото и да било, различно от покривна тераса”, допълни съседът на Георгиев.


Освен със съсед от висшите етажи на властта,  живеещите в сградата се сдобиват и със знак, забраняващ спирането и паркирането отпред. Казват, че ги глобяват редовно. Въпреки подписката и молбите към общината за премахването му, знакът е там и до днес.



Снимка: бТВ



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Anonimen 30.06.2019 14:08

    има решение:съседите му плащат символична такса, преминават през собствеността му и ползват общата тераса без ограничения.

  • 003 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Ако нямат достъп то покрива е отреден за Пл.Георгиев, ако ли не -защо е вписан в нот акт и последствие е залегнал/покрива /като обезпечение за по-голям заем от ПИБ-измама, подсъдно деяние! Ако е строително закононарушение от ст. обшина и стр. надзор- събаряне!! И оставка по морални съображения !!

  • 002 Anonimen 30.06.2019 14:08

    при всички случаи не му е чист косъма.на цветанов хората са такива.

  • 001 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Щом терасата е обща част, значи всеки един от собствениците има СЕРВИТУТ на преминаване през чужда собственост за достъп до имота си. да му мисли хитреца Пламен. Ще ми е много кеф да видя, как съседите му минават през хола му, за да си прострат прането на покрива. Хитрата лисана с двата крака в капана !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

близнаци