Свързани новини

03.04.2019 15:30

НАП мълчи колко милиона опрости на Артекс

Видян 3339 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Въпреки упорито задаваните от 19 минути въпроси НАП отказва да отговори колко милиона данъци са опростени или не са събрани от фирмите на архитектите Мирянови – вече в медиите започнаха да излизат стряскащи числа като 20 – 2 и половина пъти повече пари от опростените по давност на мюфтийството. Тези фирми са условно познати като Артекс. Защото започналата ревизия ще покаже няколко удивителни неща.


Например: защо са откривани толкова много дружества – едва ли не за всяка кооперация?


Свързан с това е и друг тревожен въпрос: странно е как са продавани цели кооперации от дружества, които не са регистрирани по ДДС например, като прагът там е 50 000 лв. – пъти по-малко от цената на 1 апартамент, даже продаван на невероятните цени за Цветанов, Цецка и дамата от Висшия съдебен съвет, която не сметна нужно да подаде оставка?


19 минути има още много информация по темата, от която на един действащ контролен орган като НАП и Прокуратурата, също и БАНКОВИЯ НАДЗОР НА БНБ, биха му се „изправили косите”!!!


Мълчанието на НАП обаче означава, че тази власт няма намерение да направи нищо реално по казуса, още по-малко да събира народните пари. Данъчните размахват бухалки над онези, които още имат илюзията, че в България има реална свобода на словото – от 2,5г. в 19 минути на гърба си усещаме болезнено това!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 ани 30.06.2019 14:08

    и НАП се влияе от политиците и лъже и маже,както и управниците НИ-играят с рушвети в зелено ......а горките българи с по 200-300 лв пенсии гинат нон-стоп и мизерстват-срам и резил за България

  • 001 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Разбрицана държава Разбрицана държава, скандал подир скандал! Фиеста продължава... Та кой ли не е крал? Айдуци-политици, бандитите навред. Разпасани команди, еничари безчет. Отново без посока се люшка параход! Корупция висока, Усеща тоз народ. Раздрънкана талига, със криви колела. Окото им не мига, дори и пред света! Разбрицана машина, Негодници –властта! Разсипана Родина, Развратна тишина. 04.04.2019г.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

дева