Свързани новини

03.04.2019 18:04

ГЕРБ-ер: „Кучи син” е 3-г. дете на Йончева

Видян 5415 пъти | Коментари 5
Гласували 4 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Депутатът в това НС, който по -късно бе принуден да напусне - Антон Тодоров шокира публиката с  циничен коментар, публикуван на страницата му във Фейсбук. Той намеси хлапе в словесния си дуел с червената журналистка Елена Йончева. Вероятно поредното гръмко изявление на щеше да остане незабелязано, ако не беше адресирано до тригодишния Тео – син на Йончева.
24 часа публикува статия, посветена на посветена на взаимните нападки между Тодоров и Йончева. В нея накратко се споменава, че когато някой попита Тео какво работи майка му, той по детски отговаря: “Мама работи кучка, която бие Бойко!".  “Не знам откъде е чул това, сигурно някой му го е казал. Бях изненадана, едва ли ще го измисли сам",  коментира самата Йончева.
Герберът Тодоров побърза да се застъпи за шефа си Бойко Борисов и да го защити от тригодишното хлапе. „Грешиш, кучи сине, майка ти работи кучка, но дотук”, написа той в социалните мрежи по адрес на  детето, което проговори съвсем скоро. „Дано някой ден разбереш какво я прави Бойко”, завърши поста си Тодоров.
Не е ясно какво мисли по въпроса самият Борисов.
Припомняме, че цинизмът и липсата на срам отдавна не са чужди на Тодоров. Преди да стане депутат от ГЕРБ, той написа книгата Шайка, в която жестоко заклейми Борисов, Цветанов, Плевнелиев и цялото ръководство на партията. „Те управляваха България и я повлякоха към дъното. Говореха за морал, а самите тънеха в пороци и корупция”, написа по адрес на управляващите настоящия застъпник на Борисов. Парадоксално, но след като сравни ГЕРБ с „шайка”,  състояща се от „персони, обединени от престъпна цел” по думите му, авторът стана част от нея.


 На този изискан речеви фон, докладван от ГЕРБ е свален за "език на омразата" профил на журналиста Мартин Карбовски.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Тодоров е ченге и няма морал и ценности!

  • 004 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Дано някой ден разбереш какво прави Бойко с тебе, а като малък не са го правили с теб защото вида ,психиката, държанието ме насочват на там! Диагноза!

  • 003 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Не знам, този човек и другите като него близки нямат ли,как ходят по улиците, не ги ли е срам, ако срещнат учителите си....Какво стана с този народ, как можахме да се самозастреляме с избора на тези изчадия.......И пак гласувайте за тях....

  • 002 Anonimen 30.06.2019 14:08

    тодоров е цитирал материали в нета. какъв е проблемът? той ли е учил това дете на тези псувни?

  • 001 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Как може този простак да пише такива работи в публичното пространство, за деца!Това не е политика, това е криворазбрана българска политика упражнявана от недоказали се посредствени личности милеещи за власт.И както е казал народа-Пази, Боже, от неканен гост, от гнил мост и от човек прост на висок пост!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

лъв