Свързани новини

03.04.2019 10:40

В прокуратурата и КПКОНПИ вече са подадени два сигнала срещу антикорупционер №1 Пламен Георгиев

Видян 2211 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Два сигнала срещу имотните нарушения на шефа на антикорупционната комисия Пламен Георгиев вече са били подадени, пише Сега. Единият от тях е на Гражданско движение БОЕЦ, който е бил подаден още на първи април.


В сигнала  е посочено:"относно съмнения за извършени престъпления – корупция, злоупотреба с власт, незаконно забогатяване, конфликт на интереси, търговия с влияние, укриване на данъци, данъчни и финансови престъпления, фалшифициране и изготвяне на документи с невярно съдържание, престъпления срещу данъчната система, престъпление по служба, измама, неизпълнение на служебните задължения от длъжностни лица, довело до щети в особено големи размери за държавата, както и други престъпления по чл. 283 и 304 от НК, както и участие в организирана престъпна група за данъчни и финансови престъпления извършени от Цветан Генчев Цветанов – зам. председател на ПП ГЕРБ, Пламен Георгиев – председател на КПКОНПИ и други неустановени лица.


В сряда адвокат Николай Хаджигенов е сезирал оглавяваната от Георгиев – КПКОНПИ относно имотите и доходите му. Хаджигенов показа във Фейсбук копие от имейла, пратен на антикорупционната комисия, в който препоръчва Пламен Георгиев да си направи отвод от ръководството на комисията, докато трае проверката.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Значи е попълнил имуществена декларация с невярно съдържание. Ами сега? : "Известно ми е, че за вписване на неверни данни в настоящата декларация подлежа на наказателна отговорност по чл. 313 от Наказателния кодекс."

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

стрелец