Свързани новини

02.04.2019 10:42

БСП: В ГЕРБ така се редят листите - кой на кого е удобен

Видян 817 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"В ГЕРБ листи се редят с посочване, поставяне и вътрешни договорки", заяви пред БСТВ депутатът от "БСП за България" Иван Ченчев. По думите му, в тяхната листа са странни не само чуждите имена, а и това че министърът на европейското председателство е чак на седмо място. "Това ли е тяхната оценка за председателството?", попита социалистът. По думите му е чудно и присъствието на Александър Йорданов в листите, дори преди Павлова, въпреки думите му към Борисов само от миналата година. "Явно в ГЕРБ така се редят листи - посочване, поставяне, вътрешни договорки и това кой на кого е удобен", коментира той.


Иван Ченчев заяви, че в последните скандали с апартаментите става въпрос за облагодетелстване на властта, което много дразни хората.


"Сега, този същият човек, Цветанов ще агитира хората да гласуват за ГЕРБ. Как точно - от властта взимаш частен асансьор до мезонета и как гледаш хората в очите?", попита социалистът. Според него това, че Цветанов ще участва в изборния процес като шеф на предизборния щаб на ГЕРБ, няма да помогне за честността на изборите. Той заяви готовността на БСП да се бори за провеждането на честни избори, за да може да бъде отчетен реалният глас на българските гласоподаватели.


 Иван Ченчев подчерта, че за разлика от ГЕРБ, БСП е доказала в последните години, че когато каже нещо, не си сменя позицията няколко пъти след това и има силни послания.


"Нашите позиции и сега са ясни. Имаме "Визия за Европа" и нашата листа ще защитава на първо място националните ни интереси", обясни той. По думите му евродепутатите на левицата, водени от Елена Йончева, ще успеят да постигнат това. "Елена е припозната като човек, който се бори с несправедливостта и вярваме, че ще пренесе това и на европейско ниво", заключи Иван Ченчев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

дева