Свързани новини

31.03.2019 08:00

Първанов, що за самоунижение?

Видян 2777 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Лидерът на БСП Корнелия Нинова разкритикува остро името на коалицията, с което от АБВ се явява на евроизборите - Коалиция за България. Според Георги Първанов, името е избрано като сантимент. Припомняме, че това бе старото име на коалицията на БСП.


По този повод Нинова написа във Фейсбук: „АБВ решили да се явят на изборите като Коалиция за България. Когато си бил президент на държавата и си стоял на парадния вход, да се опитваш да се върнеш в политиката през задния, като крадеш името на собствената си партия, за да помогнеш на опонентите й, по-голямо унижение за Георги Първанов едва ли може да има“.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Пази боже сляпо да прогледа 30.06.2019 14:08

    Г-жо Нинова, уважение към Вас и партия БСП, но ренегати като Георги Първанов нямат място в партията!! А за Сергей Станишев или нищо или "добро"-индивид жаден за власт /Тройната коалиция , ПЕС/ няма място не в листата за евродепутати а и за председател на ПЕС Затова левите партии в Европа са на такъв, хм..., хал...БСП има нужда от читави и умни хора!!

  • 001 Anonimen 30.06.2019 14:08

    първанов е предател а станишев- плазмодий.ако последният влезе в листата на бсп - загубата И е гарантирана.има минимална надежда за подобряване на отвратителното статукво и то е:МАСОВО ГЛАСУВАНЕ ЗА БСП.каквото и да се случи ще е по- добре.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

телец