Свързани новини

27.03.2019 09:35

Съпругата на Панов купила имота преди да се оженят

Видян 1852 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Жилището, купено от съпругата на шефа на ВАС Лозан Панов не е продадено за 225 евро за кв.м., съобщи Капитал, който разполага с нотариален акт. Справка на изданието в Агенцията по вписванията показала, че сделката е станала през април 2013 г., т.е. две години преди Ганева и Панов да сключат граждански брак, което се случва през февруари 2015 г. По време на имотната сделка той е съдия във ВАС.


По-рано сайтът Правен свят обяви, че Елисавета Панова е купила чрез фирмата си Ганева 2000 апартамент от 172 кв.м. и два гаража в сградата Дипломат в столичния кв. Изгрев, строена от Артекс. От нотариалния акт се вижда, Ганева 2000 и Артекс сключват договор за покупка на право на строеж и строителство за част от поземлен имот, апартамент с площ 172 кв.м и два гаража за сумата от 81 хил. евро, което прави 382 евро на кв. М., ако в квадратурата са включени гаражите. Сделката все пак е на видимо по-ниска цена от тези, сключени по същото време и в същата сграда. Справка в имотния регистър за същата сграда показа, че в края на 2013 г. апартаментите са продавани на цена от 600-642 евро на кв.м.


Пред Капитал Панова обясни, че по-изгодната цена, която е получила, се дължи на по-голямата първоначална вноска, която е направила, а всички сделки са проверявани многократно от НАП. Тя коментира факта, че собствениците на Артекс Весела и Пламен Мирянови са техни кумове. По думите й тя се сприятелила с тях по време на покупката и по-късно настояла двамата да им кумуват. Проверка сочи, че самият Панов никога не се е произнасял по дела, по които Артекс е била страна.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци