Свързани новини

26.03.2019 11:37

Минимум 1000 превозвачи ще протестират в Страсбург утре

Видян 853 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 На площада пред Европейския парламент в Страсбург ще има минимум 1000 протестиращи. Няма да се допуснат камиони. Това каза в интервю за Агенция „Фокус“ зам.-председателят на Националното сдружение на българските превозвачи Красимир Лалов по повод утрешните протести в София и в Страсбург срещу пакета „Мобилност“.


 „Поради липсата на възможност за други самолети, за Страсбург заминава само един самолет с превозвачи. Те летят от България в 8.00 часа. Очаква се да кацнат в 9.00 часа местно време“, обясни той. „Към 9.30 часа на площада пред Европейския парламент в Страсбург ще има около 120 български превозвачи. Доколкото сме информирани от Румъния има два чартърни полета с превозвачи“, посочи Красимир Лалов и допълни, че ще протестират и превозвачи от Полша и Литва.


 По повод обсъжданата възможност превозвачи да влязат в пленарна зала в Страсбург, превозвачът коментира: „Не виждам как ще стане, а и кому е нужно. Въпросът е хората, неубедени в правотата ни, да бъдат убедени. Надали това ще стане с по-силови действия, като влизане в парламента“.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

 Алиса в страната на чудесата

Алиса в страната на чудесата се завръща

Колибри предлага на читателите ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

дева