Свързани новини

25.03.2019 09:46

Цветан: Ще се извините ли?

Видян 1531 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Зам.-шефът на ГЕРБ Цветан Цветанов призова и всички, които го нападат, да се замислят дали ще се извинят, когато проверките около новия му апартамент приключат и бъде доказано, че „няма нарушения от негова страна”. "Дали ще ми се извини някой за тези атаки", запита той пред журналисти Велико Търново, където участва в тържествата, посветени на празника на града. Лидерът на ПГ на ГЕРБ е категоричен, че скандалът е компромат, който обслужва единствено предстоящата кампания за евровота. Той посочи още: "ако е исках да крия нещо, нямаше да го направи по този прозрачен начин”. "Когато говорим за правова държава и за законност, аз мога с гордост да застана пред вас, защото няма нещо от което да се срамувам", изтъкна Цветанов и напомни, че всяка една сделка минава през Агенцията по вписванията, както и неговата.


В момента Цветанов се намира в САЩ, където е делегат наред с 18 хил. други на Световният еврейски конгрес, бойкотиран от американските демократи. Въпреки, че обяви намерението си да излезе с доклад, на сайта на организацията сред изброените 300 няма предвидена реч на българския политик. Припомняме, че съдбата на Цветанов ще бъде ясна след сряда, когато Специализираната прокуратура официално ще промени обвинението срещу него. Пред Нова той обеща, че във вторник ще депозира отказа си от депутатски имунитет и е „готов на всичко” (в т.ч. и арест).



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес е идеален ден да се заемете с творчески проекти


Изпълнени с вдъхновение и креативност, днес е идеален