Свързани новини

22.03.2019 11:46

Цветанов: Ако имам нещо да крия, щеше ли всичко да бъде толкова прозрачно

Видян 2197 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


 Ако исках да крия имоти и доходи, нямаше да го направя по този прозрачен начин, заяви пред журналисти във Велико Търново зам.-председателят на ГЕРБ и председател на парламентарната група на партията Цветан Цветанов, предаде Фокус.

 Събитията от последните дни той определи като компроматна война и прогнозира, че тя ще продължи по време на цялата кампания за европейските избори, която започва през април.


„Премиерът е прав в това да се ядоса, защото да се правят подобни компромати обслужва само предстоящата европейска кампания. Самият факт, че се случва в навечерието на евровота, самият факт, че това се обслужва от политическите кръгове, го доказва. Тук, разбира се, трябва да сложим и флагове на компроматната война, която ще се води на предстоящата кампания и от президента Радев, който вчера направи изказване, което не знам защо и по какъв начин бяха изложени виждания само за това дали и как един единствен човек е нарушил закона. Когато говорим за правова държава и законности, аз мога да кажа, че няма нещо, от което да се срамувам за нещо, което съм вършил през всички тези години“, допълни Цветанов.

„Напълно съм убеден, че няма нищо незаконно около моите имоти. Плащанията са направени по банков път, всичко е прозрачно. Сделката е публична, минала е и през агенцията по вписванията. Ако имам нещо да крия – щеше ли всичко да бъде толкова прозрачно“, коментира той. Цветанов подчерта, че е изпълнил дълга си, спазвайки законите на Република България. Освен това призова и всички, които го нападат, да се замислят дали ще се извинят, когато проверките приключат и бъде доказано, че няма нарушения от негова страна.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

рак

Днес ще е малко по-нервен ден от вчера

Днес ще е малко по-нервен ден от вчера, но пък ще