Свързани новини

22.03.2019 11:28

Борисов: Тази партия съм я създал, за да се бори с корупцията

Видян 2162 пъти | Коментари 1
Гласували 2 рейтинг: 1.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Като се прибера, ще събера колегите и ще преценим, ако има такова нещо, ще си понесат последствията, каза Борисов по повод информациите за апартаментите на Цветан Цветанов и Цецка Цачева, предаде 24 часа. Премиерът е в белгийската столица за работната сесия на Европейския съвет.


Ние нашите последствия ще си ги понесем, дали ще е петно, дали белег. Тази партия съм я създал, за да се бори с корупцията, със социалистите. И тя благодарение на българския народ им нанесе толкова удари, колкото няма в цялата история. Как ще оневиним БСП за лагерите? Националните катастрофи, съсипването на икономиката, банки? Ако ГЕРБ са приели закон в парламента, с който облагодетелства някой,... законът изчезва, каза още премиерът.


Имах с всичките разговори по телефона. Обясняват ми, че всичко е легално. Върнете и закона, който приеха борците срещу корупцията - да го видим, да го почетем малко - той звучи като виц, коментира Бойко Борисов.


Трябва да има дебат - хубаво ли е да има високи сгради. Искат колиби - колиби. Глас народен, глас божи. Колкото и да съм за мир, толкова неща се правят добри и само с общи усилия можем да се измъкнем. Снощи говорих и с Могерини, и с Ципрас. Говорихме си с Кипър, че ако имаме готов интерконектор, на юг-север се създава още една възможност за газопренос. Имаме рядък шанс да го направим, допълни той.


Аз лично съм докладвал на президента и за терористичните актове, и за това, което правим в икономиката. Лично аз - два пъти, каза премиерът относно комуникацията му с Румен Радев.


Самият Китай е вторият търговски партньор на Европа след САЩ. Стокообменът между Китай и България нараства. Премиерът им беше 4 дни в България, проведохме "16+1" и мисля, че се получи. Много са важни отношенията САЩ - Китай, допълни Борисов.


Всеки си харесва някъде и отива и се пазари, ако това е нарушение, тези фирми да ги затворят. Да направим като Китай един град, където да живеят съдиите, прокурорите - може и така. Понеже виждам с каква жлъч атакувате ГЕРБ, ви върнах назад, за да видите какво са правили другите. А ние, ако сме сгрешили, ще се поправим, завърши Борисов отново по темата за апартаментите на Цветан Цветанов и Цецка Цачева.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Безразборно плещене - "аз съм велик , аз ви спасявам , аз съм мъченик ". И се краде като за последно .

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

стрелец

Последвайте интуицията си

Ако днес почувствате необходимост да се оттеглите и